Tiedote koronaepidemiaan liittyen

Koronaepidemiasta huolimatta toimintamme jatkuu tällä hetkellä normaalisti ja vastaanotolle voi tulla. Jos kuitenkin kärsit hengitystieinfektion (yskä, nuha, kurkkukipu ym) oireista tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, siirrä vastaanottoa eteenpäin. Sairaana ei saa tulla vastaanotolle.

Vastaanotto on mahdollista pitää myös puhelimitse. Lähetä tällöin vastaanottajallesi sähköposti osoitteeseen etunimi.sukunimi@addiktum.fi ja viesti ”Haluan, että vastaanotto pidetään etänä ja vastaanottaja soittaa minulle numeroon (oma puhelinnumero)”.

Päivitämme ohjeistusta tilanteen ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Epidemian aikana noudatamme vastaanotollamme tehostettuja hygieniatoimia.

Addiktum klinikka turku

MARKKU KERO

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Kieli: suomi, englanti

”Minulla on pitkäaikainen kokemus päihdelääkärin työstä. Tarkastelen asioita laaja-alaisesti niin riippuvuuksien kuin muidenkin sairauksien osalta ja niihin etsitään ratkaisua potilaan kanssa yhdessä. Vastoin yleisiä käsityksiä riippuvuussairauksien hoito on tuloksellista. ”

ANNE ROKKA-NIEMI

LL, päihdelääketieteen erityispätevyys

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Minulla on yli 20 vuoden työkokemus päihdelääketieteen alalta. Suhtaudun riippuvuusongelmaan kuten mihin tahansa pitkäaikaissairauteen. Lähimmät työtoverini kuvaavat minua näin: kuuntelija; potilaan ongelmiin paneutuva; hoitaa, huolehtii ja kantaa vastuun potilaasta kokonaisvaltaisesti. Potilaan kohtaaminen on vahvuuteni.”

PERTTI HELLA

Psykiatrian erikoislääkäri, perheterapeutti

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Olen moninäkökulmaisesti ajatteleva, dialogiin ja avoimuuteen panostava psykiatri ja perheterapeutti. Työskentelen Turun Addiktum klinikassa yleispsykiatrina.”

JARI TOIVONEN

Psykiatrian erikoislääkäri

Kieli: suomi, englanti

”Olen koulutukseltani psykiatrian erikoislääkäri. Olen työskennellyt niin sairaaloissa kuin avohoidossakin monien eri potilasryhmien parissa. Työotteeni on hyvin käytännönläheinen ja pyrin miettimään yksilöllisesti sopivia ratkaisuja kunkin tilanteen mukaan.”

KAI SILFVER

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Kielet: suomi, ruotsi

”Psykoterapeutti – perheterapia (ei Kela yksilöterapia oikeuksia)
Kriisi- ja tukikeskustelut. Ahdistus, masennus. Ongelmat perhesuhteissa; ristiriitatilanteet, erot. Alkoholin käytön hallintaan liittyvät kysymykset, peliongelmat.”

Yksilökäynnit 45 min. 90 euroa.
Pari- ja perhekäynnit 90 min. 180 euroa.

PETTERI JOELSSON

Oikeuspsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori

Kielet: suomi, englanti

”Olen oikeuspsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Autan vastaanotollani jäsentämään potilaideni tilannetta ja esitän näkemykseni rakentavista etenemisvaihtoehdoista.”

addiktum klinikka turku

Turun Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut hoitopaikka. Turun klinikassa tarjoamme lisäksi psykiatrin palveluita yksityisille asiakkaille sekä psykiatrian ja päihdelääketieteen konsultaatioita Turun alueen työterveyshuollon toimijoille.

Varaa puhelinaika ilmaiseen infokeskusteluun

Jos alkoholin käyttö tai pelaaminen askarruttaa sinua tai läheisiäsi, jutellaan asiasta! Pienikin tapojen tarkistus on helpommin toteutettavissa ammattilaisen tuella. Muutos on aina mahdollisuus ja uuden alku.

Varaa puhelinaika ilmaiseen infokeskusteluun! Soitamme sinulle.
Arvioidaan yhdessä tilannetta ja mietitään, miten voimme sinua tukea.

Vähemmällä selviää.
ADDIKTUM KLINIKKA

Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yksityinen lääkäritalo. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Addiktum klinikka Helsinki

Fredrikinkatu 29 A (4. krs), 00120 Helsinki
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: helsinki@addiktum.fi

Addiktum klinikka Turku

Eerikinkatu 20 b B 20, 20100 Turku
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: turku@addiktum.fi

TIETOSUOJASELOSTE