Tiedote koronaepidemiaan liittyen

Koronaepidemiasta huolimatta toimintamme jatkuu tällä hetkellä normaalisti ja vastaanotolle voi tulla. Jos kuitenkin kärsit hengitystieinfektion (yskä, nuha, kurkkukipu ym) oireista tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, siirrä vastaanottoa eteenpäin. Sairaana ei saa tulla vastaanotolle.

Vastaanotto on mahdollista pitää myös puhelimitse. Lähetä tällöin vastaanottajallesi sähköposti osoitteeseen etunimi.sukunimi@addiktum.fi ja viesti ”Haluan, että vastaanotto pidetään etänä ja vastaanottaja soittaa minulle numeroon (oma puhelinnumero)”.

Päivitämme ohjeistusta tilanteen ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Epidemian aikana noudatamme vastaanotollamme tehostettuja hygieniatoimia.

Addiktum klinikka turku

MARKKU KERO

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Kieli: suomi, englanti

”Minulla on pitkäaikainen kokemus päihdelääkärin työstä. Tarkastelen asioita laaja-alaisesti niin riippuvuuksien kuin muidenkin sairauksien osalta ja niihin etsitään ratkaisua potilaan kanssa yhdessä. Vastoin yleisiä käsityksiä riippuvuussairauksien hoito on tuloksellista. ”

ANNE ROKKA-NIEMI

LL, päihdelääketieteen erityispätevyys

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Minulla on yli 20 vuoden työkokemus päihdelääketieteen alalta. Suhtaudun riippuvuusongelmaan kuten mihin tahansa pitkäaikaissairauteen. Lähimmät työtoverini kuvaavat minua näin: kuuntelija; potilaan ongelmiin paneutuva; hoitaa, huolehtii ja kantaa vastuun potilaasta kokonaisvaltaisesti. Potilaan kohtaaminen on vahvuuteni.”

PERTTI HELLA

Psykiatrian erikoislääkäri, perheterapeutti

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Olen moninäkökulmaisesti ajatteleva, dialogiin ja avoimuuteen panostava psykiatri ja perheterapeutti. Työskentelen Turun Addiktum klinikassa yleispsykiatrina.”

JARI TOIVONEN

Psykiatrian erikoislääkäri

Kieli: suomi, englanti

”Olen koulutukseltani psykiatrian erikoislääkäri. Olen työskennellyt niin sairaaloissa kuin avohoidossakin monien eri potilasryhmien parissa. Työotteeni on hyvin käytännönläheinen ja pyrin miettimään yksilöllisesti sopivia ratkaisuja kunkin tilanteen mukaan.

LEILA KRONSTRÖM

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja suorittanut myös psykoterapiakoulutuksen. Olen opiskellut ja työskennellyt psykiatrina sekä Ruotsissa että Suomessa. Töissä olen ollut eri sairaaloissa ja avohoidossa, myös perusterveydenhuollossa. Pidän työstäni ihmisten parissa. Ihmismielessä riittää uutta opittavaa joka päivä.

KAI SILFVER

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Kielet: suomi, ruotsi

Olen työskennellyt yli 20 vuotta eri päihdepsykiatrian tehtävissä. Minulla on kokemusta alkoholi-, huume- ja peliriippuvuuksien terapeuttisesta hoitotyöstä. Työssäni käytän motivoivaa haastattelua ja kognitiivisia menetelmiä. Ensimmäinen muutos, joka tulisi saada aikaan on usko muutoksen mahdollisuuteen.

addiktum klinikka turku

Turun Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut hoitopaikka. Turun klinikassa tarjoamme lisäksi psykiatrin palveluita yksityisille asiakkaille sekä psykiatrian ja päihdelääketieteen konsultaatioita Turun alueen työterveyshuollon toimijoille.

#kevytkeskustelu

Jos alkoholin käyttö tai pelaaminen askarruttaa sinua tai läheisiäsi, tule juttelemaan! Pienikin tapojen tarkistus on helpommin toteutettavissa ammattilaisen tuella. Muutos on aina mahdollisuus ja uuden alku.

Tule #kevytkeskusteluun! Arvioidaan yhdessä tilannetta ja mietitään, miten voimme sinua tukea. Tapaaminen kestää 30 minuuttia ja sen hinta on 60 euroa.

Sähköpostitiedustelut osoitteesta info@addiktum.fi

Vähemmällä selviää.
ADDIKTUM KLINIKKA

Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yksityinen lääkäritalo. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Addiktum klinikka Helsinki

Fredrikinkatu 29 A (4. krs), 00120 Helsinki
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: helsinki@addiktum.fi

Addiktum klinikka Turku

Eerikinkatu 20 b B 20, 20100 Turku
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: turku@addiktum.fi

TIETOSUOJASELOSTE