Tiedote koronaepidemiaan liittyen

Koronaepidemiasta huolimatta toimintamme jatkuu tällä hetkellä normaalisti ja vastaanotolle voi tulla. Jos kuitenkin kärsit hengitystieinfektion (yskä, nuha, kurkkukipu ym) oireista tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, siirrä vastaanottoa eteenpäin. Sairaana ei saa tulla vastaanotolle.

Vastaanotto on mahdollista pitää myös puhelimitse. Lähetä tällöin vastaanottajallesi sähköposti osoitteeseen etunimi.sukunimi@addiktum.fi ja viesti ”Haluan, että vastaanotto pidetään etänä ja vastaanottaja soittaa minulle numeroon (oma puhelinnumero)”.

Päivitämme ohjeistusta tilanteen ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Epidemian aikana noudatamme vastaanotollamme tehostettuja hygieniatoimia.

Addiktum klinikka Helsinki

HANNU ALHO

Päihdelääketieteen professori, päihdelääketieteen erityispätevyys, Helsingin klinikan ylilääkäri

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Työskentelyni johtolankana on yksilöllinen ja monipuolinen potilaan kohtaaminen. Jokaisen on saatava juuri omaan ongelmaansa sopivaa apua.”

SARI CASTRÉN

Psykologi, FT, riippuvuushäiriöiden dosentti

Kielet: suomi, englanti

”Minulle on erityisen tärkeää yksilön kokonaisvaltaisen tilanteen kuuleminen ja hänelle sopivan tavoitteen tukeminen. Työssäni palkitsevinta on nähdä asiakkaan onnistuminen ja elämänlaadun selkeä kohoaminen.”

addiktum klinikka helsinki

Sekä Hannu Alholla että Sari Castrénilla on pitkä kokemus alkoholi- ja peliriippuvuuden hoidosta. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti riippumatta siitä, onko tavoite vähentäminen tai lopettaminen. Vastaanottotilat sijaitsevat Helsingin keskustassa (Fredrikinkatu 29).

 

Varaa puhelinaika ilmaiseen infokeskusteluun

Jos alkoholin käyttö tai pelaaminen askarruttaa sinua tai läheisiäsi, jutellaan asiasta! Pienikin tapojen tarkistus on helpommin toteutettavissa ammattilaisen tuella. Muutos on aina mahdollisuus ja uuden alku.

Varaa puhelinaika ilmaiseen infokeskusteluun! Soitamme sinulle.
Arvioidaan yhdessä tilannetta ja mietitään, miten voimme sinua tukea.

Vähemmällä selviää.
ADDIKTUM KLINIKKA

Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yksityinen lääkäritalo. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Addiktum klinikka Helsinki

Fredrikinkatu 29 A (4. krs), 00120 Helsinki
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: helsinki@addiktum.fi

Addiktum klinikka Turku

Eerikinkatu 20 b B 20, 20100 Turku
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: turku@addiktum.fi

TIETOSUOJASELOSTE