Töihin Addiktumille

yhteiset-hoitokaytannot-1024x683Addiktumin lääkärinä saat työkaveriksesi näyttöön ja hyviin hoitokäytäntöihin nojaavat kollegat, joiden kanssa voit jakaa päihdelääkärin vaativan työn ilot ja haasteet.

Yhteiset hoitokäytäntömme antavat tukevan selkänojan toimia asiakkaittemme päihdeyksiköiden vastuuta kantavana ja pitkäjänteisesti toimintaa kehittävänä jäsenenä. Työmme ydin on tilaajan omaa toimintaa kehittävä koulutuksellinen työote.

holistinen-hoito-1024x683Jatkuva sisäinen koulutuksemme pitää sinut ajan hermolla päihdemaailman ajankohtaisista ilmiöistä ja päihdelääketieteen viimeisimmistä suuntauksista. Kerran kuukaudessa kokoonnumme yhteen oppimaan toisiltamme ja jakamaan kokemuksiamme kentältä.

Potilaita hoidamme kokonaisvaltaisesti ja mielenterveysongelmia unohtamatta. Osan työstämme teemme etävastaanottona toimintavarmalla ja helppokäyttöisellä laitteistolla. Näin voimme palvella asiakkaitamme koko Suomen alueelle ilman jatkuvaa tien päällä oloa.

welcome-to-addiktum-society-1024x975Kevyen kustannusrakenteemme ansiosta kykenemme tarjoamaan kilpailukykyisen palkan.

Yhteisöömme ovat tervetulleita niin päihdelääkärin uraa aloittelevat nuoret kollegat tai jo kaiken nähneet konkarit. Ainoa vaatimus on halu kehittyä ja oppia uutta sekä jakaa osaamistaan muille yhteisön jäsenille.