Addiktum klinikka Helsinki

HANNU ALHO

Päihdelääketieteen professori, päihdelääketieteen erityispätevyys, Helsingin klinikan ylilääkäri

Kielet: suomi, ruotsi, englanti

”Työskentelyni johtolankana on yksilöllinen ja monipuolinen potilaan kohtaaminen. Jokaisen on saatava juuri omaan ongelmaansa sopivaa apua.”

SARI CASTRÉN

Psykologi, FT, riippuvuushäiriöiden dosentti

Kielet: suomi, englanti

”Minulle on erityisen tärkeää yksilön kokonaisvaltaisen tilanteen kuuleminen ja hänelle sopivan tavoitteen tukeminen. Työssäni palkitsevinta on nähdä asiakkaan onnistuminen ja elämänlaadun selkeä kohoaminen.”

addiktum klinikka helsinki

Sekä Hannu Alholla että Sari Castrénilla on pitkä kokemus alkoholi- ja peliriippuvuuden hoidosta. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti riippumatta siitä, onko tavoite vähentäminen tai lopettaminen. Vastaanottotilat sijaitsevat Helsingin keskustassa (Fredrikinkatu 29).

 

#kevytkeskustelu

Jos alkoholin käyttö tai pelaaminen askarruttaa sinua tai läheisiäsi, tule juttelemaan! Pienikin tapojen tarkistus on helpommin toteutettavissa ammattilaisen tuella. Muutos on aina mahdollisuus ja uuden alku.

Tule #kevytkeskusteluun! Arvioidaan yhdessä tilannetta ja mietitään, miten voimme sinua tukea. Tapaaminen kestää 30 minuuttia ja sen hinta on 60 euroa.

Sähköpostitiedustelut osoitteesta info@addiktumklinikka.fi

Vähemmällä selviää.
ADDIKTUM KLINIKKA

Addiktum klinikka on alkoholi- ja peliriippuvuuden hoitoon erikoistunut yksityinen lääkäritalo. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Addiktum klinikka Helsinki

Fredrikinkatu 29 A (4. krs), 00120 Helsinki
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: helsinki@addiktum.fi

Addiktum klinikka Turku

Eerikinkatu 20 b B 20, 20100 Turku
Puhelin: 044 240 6541
Sähköposti: turku@addiktum.fi

TIETOSUOJASELOSTE